Sisältö

TAVOITE:
Opiskelija osaa sujuvasti työskennellä keittiössä itsenäisesti tai/ja työryhmän aktiivisena jäsenenä ja annettujen ohjeiden mukaa. Hän osaa valmistaa perusmenetelmin maukasta ja monipuolista ruokaa ottaen huomioon gastronomian vaatimukset.
Opiskelija osaa noudattaa ravintolatyössä vaadittavaa henkilökohtaista
hygieniaa.

MATERIAALIT:
Opintomateriaalina käytetään KOKKIPROKKIS KIRJAA, opettajan laatimia materiaaleja, alan lehtiä sekä erilaisia verkkomateriaaleja.

SISÄLTÖ:

·         henkilökohtainen hygienia ja ohjeet ulkoisesta olemuksesta
·         työskentelyhygienia ja keittiön omavalvonnan toteuttaminen
·         ruoanvalmistuksen perusmenetelmät
·         raaka-aineiden käsittely, ruoanvalmistus ja leivonta
·         hotelli- ja ravintola-alan työajat ja ryhmässä työskentely

Opiskelu arvioidaan asteikolla S (suoritettu) A (arviointi kesken)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti