TAVOITE:
Opiskelija osaa
sujuvasti työskennellä keittiössä
itsenäisesti tai/ja työryhmän aktiivisena jäsenenä ja annettujen
ohjeiden mukaa. Hän osaa valmistaa perusmenetelmin maukasta
ja monipuolista ruokaa ottaen huomioon gastronomian vaatimukset.
Opiskelija osaa
noudattaa ravintolatyössä vaadittavaa henkilökohtaista
hygieniaa.
hygieniaa.
MATERIAALIT:
Opintomateriaalina
käytetään KOKKIPROKKIS KIRJAA, opettajan laatimia materiaaleja, alan lehtiä
sekä erilaisia verkkomateriaaleja.
SISÄLTÖ:
·
henkilökohtainen hygienia ja ohjeet ulkoisesta olemuksesta
·
työskentelyhygienia ja keittiön omavalvonnan toteuttaminen
·
ruoanvalmistuksen perusmenetelmät
·
raaka-aineiden käsittely, ruoanvalmistus ja leivonta
·
hotelli- ja ravintola-alan työajat ja ryhmässä työskentely
Opiskelu
arvioidaan asteikolla S (suoritettu) A (arviointi kesken)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti